Venera/Mars/Uran – događaji munjevite energije


U narednim danima, sve do 24. ožujka Venera i Mars u Vodenjaku ući će u napeti odnos s Uranom u znaku Bika. Egzaktan aspekt Venere i Urana odvija se 20.3., a Marsa i Urana 22.3., iako te utjecaje možemo već i sada osjećati.

Ovo je energija tempirane bombe, munjevita je, nešto je izvan kontrole. Ne možemo više pritiskati, stiskati, gurati u oblik koji je preuzak za tu energiju. Ne možemo niti zadržati ono što treba otići. Jasno nam se pokazuje gdje gubimo snagu i fokus i što trebamo osvijestiti jer je bitno za naš daljnji napredak.

Nešto nas tjera prema naprijed, možda i previše silovito, pa je dobro zastati osobito ako osjećamo da činimo nešto protiv sebe.

Moguć je prekid, konflikt, ali istovremeno i razrješavanje situacije kada Venera i Mars dođu u doticaj sa Saturnom 29. ožujak i 5. travanj. Prikočit ćemo, suočiti se sa onim što jest i shvatiti gdje je bit problema te kako ga najbolje riješiti.

Stoga u danima koji slijede samo polako i što razumnije. Ako osjetite napetost, nemir ili razdražljivost, bavite se sportom, krećite se, nemojte dopustiti toj energiji da se zadržava u tijelu.

Pročitaj  Čemu su nas naučili retrogradni planeti u listopadu?

Sporne teme mogu biti novac, ljubavni odnosi, prijateljstva, udruživanje s drugima i način na koji ostvarujemo svoje planove i ideje. Kao i sve što ugrožava našu slobodu ili nas na bilo koji način ograničava.

Ovi aspekti naročito mogu biti osjetljivi za Vodenjake, Lavove, Bikove i Škorpione.

Pripazite na tlak, srce, želudac, vrat, štitnjaču.

Ne jurišajte na vjetrenjače. Ne vodite bitke koje nisu vaše. Ne reagirajte u ljutnji. Naučite kako smiriti i podržati sebe u situacijama za koje smatrate da su izvan vaše moći.

I nakon svake oluje, nebo se razvedri i bude plavetnije i čistije.

Razvedrite s ovim aspektima i svoj život.

Photo by Johannes Plenio on Unsplash

Objava Venera/Mars/Uran – događaji munjevite energije pojavila se prvi puta na Julijana Oremović.Vir link

Pročitaj  Moj unutarnji kompas
Julijana Oremović
Zovem se Julijana Oremović, živim u Zagrebu, astrologijom se bavim skoro 3 desetljeća.
No Tab Selected
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email