Venera u Blizancima – riječi koje zavode


Idemo malo o ugodnijim temama. Nakon teških planeta i njihovih svemirskih susreta koji donose zahtjevna iskustva, ovo je priča o Veneri koja će 3. travnja ući u znak Blizanaca i ostati tamo sve do 7. kolovoza. Duži period je u pitanju, a razlog tome je njezino retrogradno kretanje koje će trajati od 13. svibnja do 25. lipnja.

Venera je planet ljubavi, odnosa, ona nam pokazuje kakav je naš odnos prema novcima, ali i upire prstom u naš osjećaj osobne vrijednosti.

Njezin boravak u znaku Blizanca redovito donosi neku dvojnost, podijeljenost, nekad i rastrganost između više opcija.

S njom tražimo više intelektualne motivacije u odnosima. Zavodi se riječima, putem poruka, kroz društvene mreže i razne aplikacije koje nude mogućnost za nova poznanstva. Ona može donijeti i zanimljive susrete u susjedstvu, šetnji, u lokalnoj trgovini…

Kako nam je trenutno mogućnost kretanja sužena, vjerujem da će samci posegnuti za društvenim mrežama kao jednim vidom socijalne, pa i emocionalne interakcije.

Tijekom njezinog tranzita teže podnosimo monotoniju i rutinu u odnosima. Potrebno nam je neko osvježenje, zavođenje, flert, smijeh, nešto što će nas izbaciti iz poznate svakodnevica. Promjena je ključna riječ.

Pročitaj  Vortex antena, Drago Plečko

Nije stalna, postojana i dosljedna. Nešto će reći, drugo učiniti. Teško joj je vjerovati, pa se treba prilagoditi toj nekoj neizvjesnosti koja bi mogla biti prisutnija u odnosima.

Tu je i velika znatiželja, skupljamo informacije, postavljamo pitanja, želimo što više doznati o osobama koje nas zanimaju.

Površnost je njezina mana. Nije odveć emotivna niti romantična, a interes za dubljim zbližavanjem je upitan.

Ona je poput leptira koja leti s cvijeta na cvijet. Nešto novo je zanimljivije od onoga što ima pored sebe.

Povećat će se interes prema čitanju, dijeljenju i razmjeni ideja i iskustava. Ona traži kretanje, igru, zabavu, duhovite razgovore, traži ljubavnika od kojeg može nešto naučiti, čuti nešto zanimljivo što će ju potaknuti na razmišljanje.

Budući da je ovdje riječ o dvojnosti, često se mogu pojaviti više od dvije opcije, dvije osobe, sjedenje na dvije stolice.

Komunikacija u odnosima sada postaje neophodna poput kisika. Inače se odnos guši…

Ostanite, budite u kontaktu s onima koje volite.

 

Photo by Kaboompics .com from Pexels

Pročitaj  Venera u Djevici – bit ću tu za tebe

 

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email