Venera u Blizancima – riječi koje zavode


Idemo malo o ugodnijim temama. Nakon teških planeta i njihovih svemirskih susreta koji donose zahtjevna iskustva, ovo je priča o Veneri koja će 3. travnja ući u znak Blizanaca i ostati tamo sve do 7. kolovoza. Duži period je u pitanju, a razlog tome je njezino retrogradno kretanje koje će trajati od 13. svibnja do 25. lipnja.

Venera je planet ljubavi, odnosa, ona nam pokazuje kakav je naš odnos prema novcima, ali i upire prstom u naš osjećaj osobne vrijednosti.

Njezin boravak u znaku Blizanca redovito donosi neku dvojnost, podijeljenost, nekad i rastrganost između više opcija.

S njom tražimo više intelektualne motivacije u odnosima. Zavodi se riječima, putem poruka, kroz društvene mreže i razne aplikacije koje nude mogućnost za nova poznanstva. Ona može donijeti i zanimljive susrete u susjedstvu, šetnji, u lokalnoj trgovini…

Kako nam je trenutno mogućnost kretanja sužena, vjerujem da će samci posegnuti za društvenim mrežama kao jednim vidom socijalne, pa i emocionalne interakcije.

Tijekom njezinog tranzita teže podnosimo monotoniju i rutinu u odnosima. Potrebno nam je neko osvježenje, zavođenje, flert, smijeh, nešto što će nas izbaciti iz poznate svakodnevica. Promjena je ključna riječ.

Pročitaj  Nametnuli su nam da moramo biti izvanredni, znajući da takvo što ne postoji!

Nije stalna, postojana i dosljedna. Nešto će reći, drugo učiniti. Teško joj je vjerovati, pa se treba prilagoditi toj nekoj neizvjesnosti koja bi mogla biti prisutnija u odnosima.

Tu je i velika znatiželja, skupljamo informacije, postavljamo pitanja, želimo što više doznati o osobama koje nas zanimaju.

Površnost je njezina mana. Nije odveć emotivna niti romantična, a interes za dubljim zbližavanjem je upitan.

Ona je poput leptira koja leti s cvijeta na cvijet. Nešto novo je zanimljivije od onoga što ima pored sebe.

Povećat će se interes prema čitanju, dijeljenju i razmjeni ideja i iskustava. Ona traži kretanje, igru, zabavu, duhovite razgovore, traži ljubavnika od kojeg može nešto naučiti, čuti nešto zanimljivo što će ju potaknuti na razmišljanje.

Budući da je ovdje riječ o dvojnosti, često se mogu pojaviti više od dvije opcije, dvije osobe, sjedenje na dvije stolice.

Komunikacija u odnosima sada postaje neophodna poput kisika. Inače se odnos guši…

Pročitaj  Srijeda – Simbol ruke | Vedski jyotish

Ostanite, budite u kontaktu s onima koje volite.

 

Photo by Kaboompics .com from Pexels

 

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email