Venera u Djevici – bit ću tu za tebe


Planet ljubavi i odnosa te novca, 21. kolovoza ulazi u zemljani znak Djevice i ostat će u njezinim prostorima do 14. rujna.

Strast je prigušena. Osjećaji se racionaliziraju. Ljubav se ne pokazuje vatrenim zagrljajima, poklonima, dramatičnim izljevima osjećaja kao što je to bilo dok se Venera kretala znakom Lava. Sada će zavladati odmjerenost, umjerenost.

Više koristimo um u ljubavnim odabirima. Postoji bojazan da će nas srce nasamariti, zato mislimo – bolje da biram pametno… I što se potom događa?

Srce govori jedno, razum drugo i nastane svađa unutar nas, kao da se rascijepimo napola. Sada je bitno tu sklonost dugotrajnim analizama koje često počinju pitanjem – što ako, pokušati obuzdati. Dopustite svom srcu da diše, osluškujte njegove potrebe i želje.

Sklonost kritici se češće provlači kroz odnose. Partner negoduje zbog nekog vašeg ponašanja ili postupka, želi vas promijeniti, a vi se tome opirete, imate dojam da vas ne razumije, a pritom se još osjećate i neprihvaćeno.

Perfekcionizam, težnja savršenstvu ubija ljubav. Nema idealnog, ima samo dovoljno dobrog. Dobro je to imati na umu dok Venera boravi u ovom znaku.

Pročitaj  Mars u Škorpionu – snaga i strast

Opsesivna usmjerenost na detalje i to baš na one koji nisu dobri, na ono što ne funkcionira udaljuje od osjećaja zadovoljstva.

Postajemo izbirljiviji po pitanju izbora osoba s kojima se želimo intimnije povezati.

Romanse, flertovi, pa i novi ljubavni počeci mogu započinjati na radnom mjestu ili putem kolega s kojima radite.

Novi odnosi se razvijaju sporije, postoji ta rezerviranost, pa i stidljivost. Treba nam vremena da se opustimo i prepustimo.

S ovom Venerom smo odaniji vezi i partneru, a ljubav pokazujemo praktičnim uslugama, pružanjem pomoći i podrške. Ona je sve samo nije romantična i nekako ne podnosi one vatrene i jako emocionalno izljeve.

Sada jasnije možemo vidjeti dobrobiti svog ljubavnog statusa, jasnije vidjeti partnera, shvatiti što trebamo činiti kako bismo razvijali svoj odnos, učinili ga ugodnijim mjestom za život.

U odnosima se sada traži posvećenost i prisutnost, ona vrsta pouzdanosti i sigurnosti koji vam omogućuju da se opustite i date ono najbolje od sebe.

Bit ću tu za tebe, možeš mi vjerovati…

Pročitaj  Merkur donosi zanimljive susrete i razgovore

 

 

 

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email