Venera u Ovnu – krenite u akciju!


Venera će od 2. do 28. svibnja boravit će u prostorima vatrenog Ovna i promijeniti naše prioritete kad su u pitanju naši odnosi i ljubav.

S njom imamo želju započeti nešto novo, unijeti više uzbuđenja u naše odnose. Sve će se odvijati dosta brzo i spontano. Kao da nemamo strpljenja i vremena za čekanje, okolišanje i odgode. Ili je ili nije. Ili hoću ili neću. Nema sredine.

Ova Venera je jako nestrpljiva i odlučna te nema volje za dugotrajno zavođenje. Slijedom toga, možemo očekivati vrlo jasne i direktne ponude. Nemamo što čitati između redaka. Ono što vidimo i čujemo, tako i jest.

S njom lako plane strast, brzo se podigne jak emotivni naboj, no isto tako brzo dođe do gubitka interesa. Bitno je samo da nije dosadno.

Često je lov uzbudljiviji od dolaska na cilj.

Pročitaj  Naša REAKCIJA na ono što doživimo je ključna za naš napredak – EVO zašto!

Očekuje nas novi početak u intimnim odnosima, u financijskim pitanjima i shvaćanju onoga što nam je vrijedno i gdje leže naše prave vrijednosti.

Hrabrost i odlučnost te samouvjerenost su na cijeni. Ako znate što hoćete i kako to ostvariti, nadomak ste cilju.

Sve o čemu smo sanjali i maštali dok je Venera bila u Ribama, sada nas može pokrenuti na akciju. A tek će prelazak Venere u znak Bika od 28. svibnja pokazati jesu li naši izbori održivi i imaju li rok trajanja.

Vir link

Zovem se Julijana Oremović, živim u Zagrebu, astrologijom se bavim skoro 3 desetljeća.
No Tab Selected
Pročitaj  Toksično vezivanje za partnera – Put promjene
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email