Venera u Ovnu – krenite u akciju!


Venera će od 2. do 28. svibnja boravit će u prostorima vatrenog Ovna i promijeniti naše prioritete kad su u pitanju naši odnosi i ljubav.

S njom imamo želju započeti nešto novo, unijeti više uzbuđenja u naše odnose. Sve će se odvijati dosta brzo i spontano. Kao da nemamo strpljenja i vremena za čekanje, okolišanje i odgode. Ili je ili nije. Ili hoću ili neću. Nema sredine.

Ova Venera je jako nestrpljiva i odlučna te nema volje za dugotrajno zavođenje. Slijedom toga, možemo očekivati vrlo jasne i direktne ponude. Nemamo što čitati između redaka. Ono što vidimo i čujemo, tako i jest.

S njom lako plane strast, brzo se podigne jak emotivni naboj, no isto tako brzo dođe do gubitka interesa. Bitno je samo da nije dosadno.

Pročitaj  Četiri funkcije svijesti u praksi

Često je lov uzbudljiviji od dolaska na cilj.

Očekuje nas novi početak u intimnim odnosima, u financijskim pitanjima i shvaćanju onoga što nam je vrijedno i gdje leže naše prave vrijednosti.

Hrabrost i odlučnost te samouvjerenost su na cijeni. Ako znate što hoćete i kako to ostvariti, nadomak ste cilju.

Sve o čemu smo sanjali i maštali dok je Venera bila u Ribama, sada nas može pokrenuti na akciju. A tek će prelazak Venere u znak Bika od 28. svibnja pokazati jesu li naši izbori održivi i imaju li rok trajanja.

Vir link

Zovem se Julijana Oremović, živim u Zagrebu, astrologijom se bavim skoro 3 desetljeća.
Pročitaj  Dani pred nama – što je stvarno, a što iluzija?
No Tab Selected
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email