Venera u Škorpionu – voli me strastveno i duboko


Od 21. studenog do 15. prosinca Venera će se kretati znakom Škorpiona. Venera je planet odnosa i ljubavi, zadužena je i za novac kao i za naš osjećaj osobne vrijednosti, tako da njezini tranziti uglavnom utječu na ta područja života.

Prije nego u subotu uđe u misteriozne prostore Škorpiona, boravit će na posljednjem stupnju Vage što često sugerira neke nove spoznaje i odluke koje su nam potrebne kako bismo zaokružili jedno poglavlje, izvukli potrebna iskustva i krenuli dalje.

Stroga promatrajte kako se osjećate i što vam se događa u subotu, 21. studenog. Zapišite si uvide i iskustva ako ih bude. Važno je za dalje…

Nakon što Venera u večernjim satima subote uđe u prostore Škorpiona možemo osjetiti neki novi poriv, nagon, nešto što nas vuče u potpuno drukčije iskustvo. Dok je Venera u Vagi bila zavodljiva, ljubazna, popustljiva, ova Venera je vrlo nemilosrdna. S njom tražimo duboko iskustvo ljubavi, ne zanima nas ništa prolazno, niti površno.

Za neke je duboko iskustvo osjećaj intenziteta koji doživljavamo kroz seksualnu napetost, pa bi i takvi odnosi u narednih nešto manje od mjesec dana mogli biti značajni.

S njim igramo na sve ili ništa.

Pojavljuju se ljubomora, posesivnost – budi samo moja/moj.

Pročitaj  Mars u Djevici – samo da sve ide po planu

Često ulazimo i u ovisničke odnose – ne mogu bez tebe, trebam te.

Odvijaju se igre moći kako bi se zaštitio lažni osjećaj sigurnosti. Slijedom toga češće posežemo za manipulacijama i kontrolom.

Nekad se pojavi i osvetoljubivost – vratit ću ti milo za drago. Ako osjetite taj poriv, zapitajte se štetite li time samima sebi.

Kod nje igra sve, samo ne ravnodušnost. I mržnja je oblik ljubavi. Opsesivna je.

Odnosi sa zauzetim ili emocionalno nedostupnim osobama su uobičajeni.

Poanta ovog tranzita jest osvojiti osjećaj vlastite moći. Odlučiti želimo li dalje biti u odnosu u kojem jesmo, osobito ako nismo zadovoljni. Kraj i novi početak su uobičajeni.

Igramo na kartu seksipila, češće odijevamo crne i crvene odjevne predmete te seksi donje rublje. Odlučujemo se na tetovažu, piercing.

Traže se predanost, intenzivno iskustvo, vjernost te duboki odnos.

U svom kretanju kroz znak Škorpiona proći će nekoliko važnih aspekata:

– 28.11. izazovni aspekt s Uranom može donijeti neočekivane promjene – prekid, privlačnost na prvi pogled, financijske i osjećajne turbulencije

– 6.12. romantični aspekt s Neptunom budi inspiraciju, senzore za voljenje, osvajanje i zbližavanje

Pročitaj  Vizionarski arhetip

– 10.12. u aspektu s Plutonom stvaraju se vrlo jaki i strastveni kontakti

– 14. i 15. 12. kontakti Venere s Jupiterom i Saturnom doprinose ostvarenju pozitivnih i stabilnih odluka na polju ljubavi i novca

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email