Venera u Strijelcu – rastemo zajedno u ljubavi


Venera je planet odnosa, ljubavi, a njezin smještaj u horoskopu pokazuje što i kako volimo, kao i naš sustav vrijednosti.

Njezin boravak u znaku Strijelca od 7. listopada do 5. studenog može proširiti naše životne obzore kad su u pitanju ljubav i odnosi. To širenje može biti fizičke prirode na način da negdje otputujemo, uspostavimo korisne kontakte s udaljenim osobama, ali isto tako nas potiče da nešto unaprijedimo i naučimo po pitanju ljubavi i naših odnosa.

S ovom Venerom trebamo nešto drukčije, možda i egzotično, neuobičajeno. Ona nas poziva na pustolovinu, da se otisnemo s poznate obale i usudimo se uploviti u nešto nepoznato i dosad nedoživljeno. Kontakti i veze sa strancima se češće ostvaruju tijekom njezinog tranzita.

Tražimo smisao i svrhu u onome što nam se događa. Postavljamo ‘velika’ pitanja. Istina nam je važnija od svih maski, manipulacija i laži.

Sada nema kalkulacija i postora za neodlučnost, traže se izravnost i jasnoća.

Odnosi trebaju razvojni aspekt. Rastemo zajedno u odnosu.

Pročitaj  Primjer karmičkog odnosa i Saturna

Znatiželja, kao i potreba za novim iskustvima može nas odvesti i ususret jednoj zanimljivoj avanturi.

10. listopada ostvaruje bliski kontakt s južnim Mjesečevim čvorom u Strijelcu. U tom spoju ima nešto sudbinsko. Trebate li se sresti s jednom osobom i biti zajedno, računajte na ‘slučajnosti’ koje će prirediti vaš susret. Isto tako na povrršinu izlaze neki stari problemi u odnosima koje je sada dobro shvatiti i riješiti.

16. i 17. listopada ulazi u izazovni aspekt s Neptunom. Bude se paranoje, umišljamo da nešto jest, a realno nije. Skloni smo izbjeći, slagati, pa i prevariti, prikazati se boljima nego što jesmo. Ostanite s obje noge na zemlji.

I na kraju uživajte u ovoj Veneri koja nam može pomoći da pomaknemo neke svoje granice i usudimo se više nego što smo sanjali da možemo.

Image by Andreia Joldes from Pixabay 

Vir link

Pročitaj  Ponedjeljak – Shatabisha – ostati unutar kruga
Julijana Oremović
Zovem se Julijana Oremović, živim u Zagrebu, astrologijom se bavim skoro 3 desetljeća.
No Tab Selected
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email