Venera u Vagi – vrijeme zavođenja i ljubavi


Venera, planet ljubavi i odnosa 16. kolovoza stiže u svoj zodijački dom, u znak Vage i zadržat će se tu do 10. rujna kada će poprimiti značajke Škorpiona.

Venera se u znaku Vage zrači svojim najboljim osobinama jer se tu dobro osjeća, stoga je na nama da iskoristimo to razdoblje najbolje što možemo.

Imamo priliku ne samo poboljšati svoje odnose, već i svoju poziciju u njima. Vrijeme je za suradnju s drugima jer nam upravo od drugih dolaze prilike koje nas motiviraju, suočavaju s onim od čega želimo pobjeći, potiču nas da se pokrenemo, pomažu nam.

Jačat će potreba za ljubavlju i prisnošću s onima koje volimo. Samci su u prilici obogati svoj društveni, ali i ljubavni život, ostvariti novo poznanstvo, možda i promijeniti svoj ljubavni status tako što će započeti novi odnos.

Oni u vezi ili braku u prilici su pronaći nove načine zbližavanja s partnerom. Ono što želite dobiti od njega, prvo pružite. Pokažite partneru što vam treba. Surađujte, razgovarajte, odvojite vrijeme za vaš odnos. Umjesto da se fokusirate na nedostatke svog odnosa, pogledajte u sve one dobre i lijepe stvari. Sigurno ih ima.

Pročitaj  Pun Mjesec u Lavu – sve što moje srce treba

Što još očekivati od ovog utjecaja?

Ljepota. Sve što je vezano uz ljepotu i uljepšavanje sada je dobro poduzimati. Priuštite si neki tretman, kupite si nešto što dugo želite, očistite i uljepšajte svoj stambeni prostor. Primijetite ljepotu u svijetu koji vas okružuje, divljenje budi naše srce.

Sklad i ravnoteža. Želimo uskladiti, uravnotežiti, dovesti stvari u stanje mirovanja i uživanja. Neprihvatljiv nam je bezobrazluk. Spremnije surađujemo i ostvarujemo kompromise.

Neodlučnost. Malo bi, malo ne bi, pa ne zna što će, pa od svega odustane. Dilema je jedna od značajki ove Venere u Vagi. Pokušajte biti odlučniji. Ako izaberete jednu opciju, ne znači da drugu gubite.

Zavođenje. Divno vrijeme za zavođenje. Pokušajte zavesti sami sebe svojim vrlinama i ljepotama, a potom osobu koja vas zanima. Samo pazite da zavođenje nije samoj sebi svrha.

Udruživanje i odnosi. Možemo se udružiti s drugima radi bržeg ili kvalitetnijeg ostvarenja zacrtanog cilja. Zasnivanje novog poslovnog ili ljubavnog partnerstvo češće se odvija dok je Venera u Vagi.

Zdravlje. Idealno vrijeme za njegu kože. Pripazite na donji dio leđa, mjehur i bubrege.

Pročitaj  Duhovnost ne isključuje radost I ispunjenost raznolikošću kreacije

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email