Venera/Uran/Saturn – neočekivane ljubavne promjene


Venera u Biku sastaje se u petak, 23. travnja s Uranom na 10′ Bika, a istovremeno sve do ponedjeljka bit će u izazovnom aspektu sa Saturnom. Riječ je o dosta izazovnim konstelacijama koje mogu donijeti neka nova iskustva i promjene na polju ljubavi, odnosa, ali i novca te imovine i vlasništva.

Venera u spoju s Uranom donosi neočekivane i nepredviđene događaje. Postoji neki osjećaj hitnosti, užurbanosti. Nešto se pojavljuje u vašem životu kao ‘grom iz vedra neba’. Uzbuđenje raste. Iskustva nas izbacuju iz rutine. Nemamo kontrolu. Ne znamo kuda će nas događaji odvesti. Nova poznanstva i spojevi stvaraju se online, putem društvenih mreža ili aplikacija za upoznavanje. Ukoliko postoji neki problem, on sad može eskalirati, dolazi do separacije, čak i prekida.

Venera u kvadratu sa Saturnom pojačava strahove, sumnje i nepovjerenje. Kritika ubija ljubav. Distanciramo se od onoga što nas čini nesigurnima.

Želimo ljubav, ali nam se sada čini da ju ne možemo dobiti, da smo na krivom mjestu, da je iz nekog razloga ne možemo dati. Imamo dojam da se naši osjećaji prema partneru mijenjaju, nestaju, slabe. Nešto nas smeta, nekad i nismo sigurni kako to imenovati.

Pročitaj  Jupiter u Jarcu –ostvari svoje ambicije!

Saturn će testirati kvalitetu i održivost odnosa. Izbaciti na površinu sve one neriješene teme iz prošlosti koje destabiliziraju i stvaraju prostore nesigurnosti, strahova i boli.

Odnosi koji započnu pod ovim aspektom imat će ograničen vijek trajanja i redovito dolaze kao neka lekcija. Može biti prisutna razlika u godinama ili se radi o povratku o nekome iz prošlosti.

Potrebno je dovršiti nedovršeno.

Iscijeliti rane, upoznati strahove, osobito one koji su vezani uz napuštanje i odbacivanje.

Kritika i osuđivanje ubijaju ljubav i stvaraju osjećaj neprihvaćenosti.

Prošla iskustva ne bi smjela utjecati na sadašnje izbore i postupke.

Traženje spasa ili utjehe u drugoj osobi dok ste u vezi ili braku, neće nam donijeti ispunjenje kojem težimo.

Ulazak u odnos s osobom koja je emocionalno nedostupna ili zauzeta, rizik je koji ima svoje nuspojave.

Zrelo i odgovorno postupanje u ljubavi podrazumijeva iskren i otvoren razgovor o onome što nas muči.

Guranje problema pod tepih i ignoriranje onoga što jest, postaje tempirana bomba koja će prije ili kasnije eksplodirati.

Pred nama je nekoliko zanimljivih dana. Obratite više pozornosti na svoje odnose, novac, na prijateljstva i način na koji surađujete s drugima.

Pročitaj  Mlađak u Jarcu – oslobodi moć vlastite podsvijesti

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email