Vi ste nadahnuće koje nema kraja

Vi ste nadahnuće koje nema kraja

“Obilje je mogućnost da u željenom trenutku radite ono što volite.”

(Bashar)

Gotovo svaki čitatelj/ica ovoga članka u određenom dijelu života osjeti kao da pada u ponor gdje ne vidi kuda ide i kojim putem to treba ići da se osjeti sreća, zadovoljstvo i smisao svega što je učinjeno do tada. Međutim, upravo taj trenutak je presudan za spoznaju tko ste doista. Netko pusti romantičnu glazbu, netko pozove prijatelja/icu kako bi olakšao teret nepoznate aleje puta u Svjetlost, netko ode u drugi grad i tako unedogled – mogućnosti su bezbrojne, a opet ovise o svakoj individui.

Jeste li trenutno u takvim osjećajima? Mislite li da je sav trud bio uzaludan jer ne vidite očigledan rezultat vlastitog rada i truda kojim ste “izoštravali” svoju svijest na putu do Radosti? Anđeli mi svakodnevno govore da je radost, blagostanje i obilje pruženo na mnoge razne načine koji NE MORAJU biti u obliku materijalnih dobara (poput novca ili poklona). Tako, već i jedna rečenica primljena od anđela kroz prijatelja/pjesmu/knjigu može biti TO NADAHNUĆE  koje tražite i rezultat Vašeg ustrajnog rada!

Pročitaj  Znanost sve bliže dokazu o postojanju života nakon fizičke smrti

Kada u trenutku teškoće osjetite ponor prema zaključavanju u same sebe jer ne vidite ono što želite, zamolite Više Sebstvo ili anđele da Vam pokažu koliko vrijedite. Budite sigurni da će biti učinjeno. Tako sam osjetio radost izlaza iz “kaveza” nemoćnosti vidjevši da je moj članak na hrvatskom portalu podijeljen preko Facebooka više od 2500 puta. Razmislio sam malo i shvatio: “od tih 2500 podjela i da je jedna osoba promijenila svoj život na bolje, pa napravio sam mnogo!” 

Isto tako, svaka osoba, pa i Vi, dragi čitatelju, vrijedni ste i znajte da je anđeo čuvar uvijek uz Vas, čekajući da zamolite za pomoć. Oni su blažena bića čija je jedina svrha biti uz Vas, time pokazujući koliku blagoslov imate kao neograničeno božansko biće prisutno na Zemlji u vrijeme ove tranzicije iz negativnog ega u altruistično sebstvo puno Ljubavi koju širi posvuda oko sebe.

“Znajte da sama Vaša pojava u svijetu može nekome poboljšati život, i znajte da to možete učiniti! Riskirajte biti viđeni u svome najboljem izdanju; budite nositelj Svjetla jer ga već imate unutar sebe.”

Pročitaj  SVE ŠTO JE U NAMA SADA IZLAZI VAN Dragi svi! Na upit nekolicine vas kako da iz...
  • Objave
Čast mi je dijeliti svoje misli s Vama, i ukoliko sam pomogao da osvijestite dijelove sebe koje ste prizaboravili zbog utjecaja vanjskih podražaja, to je na obostranu radost.
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email