Vikend, 18. i 19.4. – zabavite se!


Planet Merkur u astrologiji je zadužen za razmišljanje, izražavanje, simbol je našeg intelekta. Trenutno se kreće Ovnom, znakom koji je odvažan, nestrpljiv i nema živaca za duge razgovore i sporu razmjenu informacija On hoće – jasno, konkretno i nedvosmisleno.

Tijekom vikenda taj će Merkur biti podržan lijepim aspektima Venere u Blizancima i Marsa u Vodenjaku. Stoga predstojeći dani podržavaju razgovore, razmjenu ideja, informacija, susrete i nova poznanstva, a što je najbolje od svega – pozivaju nas na zabavu i opuštanje.

Imamo priliku lako izraziti svoje osjećaje, povezati se s drugima kroz riječi i način razmišljanja, kroz neki interes ili hobi. Uživamo u glazbi, smijehu, kretanju, kreativnom radu. Možda primite lijepu poruku ili vas iznenadi podrška osobe od koje to ne očekujete.

Riječ je o protočnim i poticajnim energijama koje nam olakšavaju ispunjenje planova. Tijelo i um su saveznici, djeluju u sinergiji. Spretni smo, brzi i efikasni, a prije svega snalažljivi i domišljati. Kao da točno znamo što treba reći da bismo pokrenuli stvari ili dobili ono što nam treba. Neke nam okolnosti postaju jasnije. Klupko nesporazuma se odmotava.

Pročitaj  S Jupiterom nešto otpuštamo iz svog života

Sada je dobro pokrenuti neke razgovore, tražiti odgovore, postaviti pitanja, poslati zahtjev, poruku…

Mjesec će prolaziti znakom Riba i ovim danima dati pečat jake intuicije, senzibilnosti i prijemčljivosti na vanjske događaje. Zbunjenost i preosjetljivost se mogu pojačati u nedjelju, isto kao i potreba da nekome pomognemo, udovoljimo.

U nedjelju započinje i vladavina Bika, znaka zemljanog elementa koji traži od nas da se u idućih mjesec dana posvetimo praktičnim pitanjima – poslu, financijama, imovinskim stvarima. Bik od svih znakova najviše traži sigurna mjesta i ne voli brze promjene. S njim materijaliziramo, stvaramo i čuvamo stvoreno.

 

Photo by Gaelle Marcel on Unsplash

Objava Vikend, 18. i 19.4. – zabavite se! pojavila se prvi puta na Julijana Oremović.

Pročitaj  Pomrčina Sunca u Blizancima završava jedno poglavlje. Što dalje?Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email