Vikend, 25. i 26.1. – ima nešto skriveno, pritajeno, lažno


Mjesec prolazi i dalje znakom Vodenjaka. U potrazi smo za nečim posebnim, drukčijim, originalnim. Spajamo se s ljudima s kojima možemo podijeliti svoja razmišljanja, s ljudima koji će nas potaknuti da proširimo svoje životne obzore i situaciju u kojoj se nalazimo pogledamo iz drukčije perspektive, možda i s emocionalnim odmakom.

Merkur u Vodenjaku u subotu je pozitivno ohrabren na djelovanje zahvaljujući Marsu u Strijelcu. Dobar dan za razgovore, druženja, za djelovanje. Usudimo se reći, ići prema onome što nas privlači, što nam daje nadu u rješenje, u boljitak, ostvarenje. Um i tijelo djeluju u sinergiji – imam ideju i krećem! Nešto ili netko nas može inspirirati, motivirati.

U nedjelju je Venera u kvadratu s Marsom, a u tu je i Neptun. Ljubavne komplikacije. Mir je narušen, sklad izgubljen. Odnos ulazi u boksački ring.

Nastaje neki kaos, nešto nas zbunjuje i ne vidimo jasno.

Riječ je o spletkama, tajnama, lažima, nevjeri, ljubavnoj svađi ili razočaranju.

Osjećamo se izdano. Lako se ubacujemo u ulogu žrtve.

Suosjećamo se s nemoćnima, želimo pomoći i zaštititi. Prije nego li pružite ruke prema drugoj strani, samo provjerite je li riječ o manipulaciji.

Pročitaj  Jupiter/Pluton – budi alkemičar svog života

Sada rizici nisu preporučljivi, puno možemo izgubiti.

Zabole nas stare rane, nedovršena ljubavna poglavlja iz prošlosti, pa se osjećamo pomalo bespomoćno.

Okrećemo glavu od problema. Tako lako skliznemo u poricanje.

Netko nas osvaja, zaslijepljeni smo. Imamo dojam da smo željeni, voljeni, no pitanje je što se tu još krije. Zato si dajte vremena. Ne žurite s odlukom.

Ne prepuštajte se osjećajima s povezom preko očiju. Možda on/ona samo govori ili radi ono što vi želite čuti i vidjeti, a istina je drukčija. Istina je da iza svega možda stoji skrivena namjera.

I (su)ovisnosti nas udaljuju od sebe. Uvlače u toksične odnose. Ništa ne činite iz očaja. Samo pustite i promatrajte, istina će izaći na svjetlo dana… Uvijek je tako, samo je pitanje želimo li je vidjeti.

I ovi će aspekti biti na snazi i dva dana nakon vikenda.

Pročitaj  Uštap u Strijelcu – usudi se i kreni!

Još ćemo o tome. Čini se važnim. Bolje znati, nego lutati.

Image by Stefan Keller from Pixabay

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email