Vrijeme u kojem živimo – promjene su neminovne!


Intenzivna je ova godina. Svi prolazimo kroz promjene i iskustva koji nas potiču da rastemo i pobjeđujemo one dijelove sebe koji nas drže vezanima uz očekivanja, iluziju, dramu, loše odnose, posao koji nam postaje sve veći teret.

Sve nas vodi prema slobodi, no treba imati hrabrosti krenuti jer to podrazumijeva izlazak iz zone komfora. Treba imati hrabrosti suočiti se sa sobom, pokazati sebe, reći ono što misliš i želiš, osnažiti se tamo gdje smo slabi, vidjeti sve dijelove sebe s kojima nismo na miru.

Prihvaćanje – djelovanje – promjena – rast.

Više ne možemo upirati prstom u druge, prebacivati krivicu, izgarati u ljutnji, očekivati nerealno. Od toga nam može biti samo još teže.

Više nego ikad živimo u vremenima koja nam pokazuju važnost i istinitost sadašnjeg trenutka. Sada je tako, a što će biti sutra, vidjet ćemo. S čim danas mogu rukovati? Na što danas imam utjecaj? Što danas mogu učiniti da mi bude bolje?

Ne možemo utjecati na druge ljude, ne možemo ih mijenjati da bi nama bilo bolje. Možemo samo mijenjati sebe u ime stabilnijeg i mirnijeg života. I zato ne podliježite vanjskim utjecajima na način da vas dugoročno destabiliziraju. Nitko nam ništa ne može kada smo jaki u sebi i svjesni tko smo i čemu težimo.

Zaboravite na vijesti, koronu, maske, zaboravite na sve ono iz vanjskog svijeta što nas truje. Strah nas porobljava, a istina koju osvještavamo u sebi oslobađa.

Pročitaj  Znakovi i odnosi | Vedski jyotish

Vrlo jasno uviđamo da po starom više ne ide, barem ne u nekim dijelovima života. Slojevi nas se ‘gule’, ne trebaju nam više i to može biti zahtjevan proces jer nas primorava da se otpustimo u nepoznato. Moguće je i da ostanemo bez nekoga i nečega, a ako se to dogodi znajte da je to za vaše najveće dobro jer vam krči put prema slobodi. Svi utezi trebaju otpasti da bismo što spremniji dočekali promjene koje dolaze krajem ove godine.

Dosta izazova će u narednom periodu biti na polju odnosa i ljubavi. Venera u Raku ulazi u aspekt s Plutonom i Saturnom. Odnosi nam zrcale naše strahove i nesigurnosti, naše slabosti. I da, možemo reći on je kriv, on ne valja, ona je nije za mene.

Što vam odnos s tom osobom pokazuje o vama i vašem životu?

I umjesto da se primarno bavimo odnosom i drugom stranom, trebali bismo krenuti od sebe i vidjeti što mi možemo promijeniti u svom ponašanju da bismo na taj način pokrenuli neke procese i u odnosima s drugima.

Dosta je bilo drame.

Dosta je bilo uzaludnog žrtvovanja.

Svaki put kad pregazimo sebe, život će nas opomenuti.

Vladavina Djevice usmjerava nas na rad, posao i zdravlje, pa ćemo imati i više događanja i izazova na tom polju.

Mars u Ovnu nas tjera prema naprijed, ali tu je i nesigurnost (Saturn u Jarcu). Neka iskustva iz prošlosti, pa i karmički utjecaji se sada trebaju odraditi. Promatrajte što se odvija pred vama. Bitno je.

Pročitaj  Tranzitni plaentarni rat Sunca i Saturna i simboličko značenje

Promjene su neminovne, kako na globalnom nivou, tako i u našim životima.

Sve se ubrzava.

Budite tu za sebe i ono što je vama bitno.

 

Photo by John Baker on Unsplash

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email