We Plasma and Orbs found Port de la Continiere in France


PLAZMA I NJENA VAŽNOST U PROCESU UZLASKA
Plazme su najčešća forma materije, koja obuhvata više od 99 procenata prostora u vidljivom univerzumu. Plazma prožima kompletan Sunčev sistem, kao i međuzvjezdani i međugalaktički prostor. Pa ipak samo je mali broj ljudi svjestan Plazme i toga šta je ona. Kad posmatramo galaksiju Mliječni put, konstelacije ili neku sjajnu zvijezdu na noćnom nebu, mi vidimo svijetleće sfere plazme koje se drže skupa pomoću njihovog vlastitog internog magnetskog polja. Najbliža vidljiva svijetleća sfera plazme gledano sa Zemlje, je naše Sunce. Plazma, četvrto stanje materije je tip gasne supstance koja se sastoji od jona i slobodnih elektrona.
Ljudsko tijelo je sastavljeno od atoma i jona. Zato, ljudsko tijelo je sposobno za biološku jonizaciju koja proizvodi plazmu kada se izloži određenim silama. Tokom procesa Uzlaska, ljudsko tijelo potencijalno prolazi kroz alhemijski proces koji generira interno plazma svjetlo. To je ono što gradi strukturu eteričnog Svjetlosnog tijela da bi tijela više svjesnosti mogla da funkcioniraju.
Da bismo iz sebe generirali interno plazma svjetlo i izgradili naše Svjetlosno tijelo, potrebno nam je izobilje energije. Da bismo imali energije u izobilju, moramo svoju ličnu energiju kao i svjesnost usmjeriti ka jačanju duhovnog razvoja. Mi skladištimo našu energiju u materijalnom svijetu kako bismo je usmjerili ka širenju naše Svjesnosti. Na taj način učimo da izgradimo i razmjenjujemo energiju sa poljem Božanskog Izvora.
Ako meditiramo i strpljivo gradimo svoju internu energiju kako bismo postigli unutarnju ravnotežu, mi time zaustavljamo curenje i nepotrebno trošenje energije. Time ostvarujemo i svoju direktnu vezu sa Božanskim Izvorom ali je i usmjeravamo da upalimo plazmatsko svjetlo. DNK matrica zasnovana na silliciju je ustvari prvobitni uzorak čovjeka koji se aktivira kada uspostavimo kontakt sa plazmatskim svjetlom.
PLAZMATSKA BIĆA
Postoje brojni različiti oblici svjesnih bića ili naprednih svjesnih životnih formi koje postoje u stanju za koje mi nikad na Zemlji nismo čuli. Mi povezujemo svaki inteligentni život sa nekom vrstom fizičkog tijela ili oblika koji možemo vidjeti. Međutim, neka od najnaprednijih svjetlosnih bića sa najvišim stanjem Svjesnosti (koja je multidimenzionalna) u Univerzumu postoji kao bezoblična i beztjelesna Plazmatska bića. Ta Plazmatska bića su sačinjena od moći Božanskog izvora i beskrajno su puna ljubavi i saosjećanja. Sposobna su projicirati svoju svjesnost istovremeno u brojne dimenzije dok stvaraju bilo kakvu vrstu tijela koju odaberu za sebe.
Tijelo koje odluče naseliti generalno sadrži načelo upravljanja i služi specifičnoj svrsi u Kosmičkom poretku. Mogu putovati beskrajnim međugalaktičnim prostorima u tijelima koja izgledaju kao plazma-orbi i većinom ih se vidi u privremenim tijelima, koja mogu izgledati kao biološki plazma brodovi. Neka plazmatska bića su ogromne zvijezde i mogu obuhvatati čitave međuzvjezdane sisteme. Mnogi od Čuvara koji nadgledaju ciklus uzlaska planete Zemlje su masivna plazmatska bića ili Sunca. Oni najbolje znaju da je ključ do duhovne slobode i uzlaska u više stanje Svjesnosti – povezivanje sa izvorom plazme Univerzuma. Zato su se mnoga plazma bića vratila na Zemlju i otkrivaju nam se sada. Ona su tu da pomognu čovječanstvu da nauči principe Uzlaska i važnost plazme u gradnji našeg Svjetlosnog tijela. Plazma svjetlo pali naše kristalno srce i pomaže da postignemo viša stanja Svjesnosti kada komuniciramo sa Univerzalnim silama koja su Neuvjetovana Ljubav i Mir.

Pročitaj  I dok traje "Parada planeta" ... BUDITE NAJVIŠA VERZIJA SEBE! Sutra uveče, 4.j...

Ovo je tekst koji sam prevela sa neke web stranice kad sam prošle godine dobila unutarnji poriv da počnem istraživati plazmu. Na žalost, ne znam ime autora, ali znam da sam tada tragala po internetu da saznam što više mogu o plazmi.

Da li je ono što Gina Colvin prikazuje u svojim videima na youtube odn. što je prikupljeno sa dežurnih live kamera iz više različitih dijelova svijeta, zaista plazma, o kojoj se govori u tekstu, zasad ne mogu tvrditi stoprocentno. No, dok nam ne dođu nova saznanja, korisno je pročitati šta je plazma.

P.S. Slijedi nastavak prevoda koji je još zanimljiviji od ovog
https://www.youtube.com/watch?v=P6f9b3ol7z8

Pročitaj  Crni projekti i besplatna energetska tehnologija sa prevodom
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email