~ What are the Diamond Light Codes ~

ŠTA JE DIJAMANTSKA ZRAKA?

Razlog što sam prevela tekst o značenju dijamantske zrake je što se zadnjih dana događa ono što zovemo donwloadom dijamantskih svjetlosnih kodova. Jedno od objašnjenja imate tu:

Dijamantska zraka je jedna od boja odnosno frekvencija koja, ako se uporedi sa zracima plave, zelene, žute, ljubičaste, crvene ili indigo boje, koje spadaju u vidljivi "dugin spektar" vidljiva je ljudima koji vide multidimenzionalno (ljudima sa razvijenim unutarnjim vidom). Dijamantska zraka, zajedno sa Zlatnom Zrakom, Srebrnom Zrakom i Platinastom Zrakom te sa čistim bijelim svjetlom spada u boje-frekvencije koje su "izvan duginog spektra".
Da pojasnimo – ove zrake su ustvari živuće strukture s kojima se možete susresti tokom putovanja u više dimenzije, tokom duhovnog buđenja i iskustava sinhroniciteta, komunikacije, vantjelesnog iskustva, te ako imate razvijenu jasnovidnost, itd…
Dijamantska Zraka sadrži kristalnu frekvenciju u najvišoj geometrijskoj prezentaciji. Za vašu planetu Zemlju, misija onih koji održavaju ljubav-svjetlo frekvenciju je bila da dosegnu kristalnu inkarnacijsku "kritičnu masu" koja je onda prolaz do Dijamantskog Svjetla. Mnogi pojedinci koji imaju kristalni inkarnacijski vibracijski zrak rodili su se na Zemlji kako bi bili od pomoći pri simultanoj aktivaciji kristalnih mreža i prolaza vašeg planetarnog tijela odnosno aktivacije kristalinskih rešetki planete Zemlje.
(Prevedeno sa stranice: http://www.abzu2.com/…/what-are-the-diamond-light-codes/)

Pročitaj  UZ SKORAŠNJI NOVI KOSMIČKI TALAS ENERGIJA: VRIJEME JE DA OČISTIMO I ONO ČEGA SE...

~ What are the Diamond Light Codes ~

  Diamond Light Codes are 'filaments of information' if you will that hold the frequency of the Diamond Ray. Before we deliver to you explanations and perceptions of the codes it is necessary to impart to you information regarding the Diamond Ray. There are many… #DiamondLightGrids #MagentaPixie


Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Utočište je mjesto za sve one koji tragaju za fizičkim, mentalnim,emocionalnim i duhovnim zdravljem. Radim energetske tretmane, intuitivnu dijagnostiku tijela i duše,kao i mjesto stanovanja koje takodjer čistim od negativnih upliva.
No Tab Selected
Pročitaj  Svete knjige su jasne: ljudi se ne mogu promijeniti!
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email