Zašto je Buda   poslao monaha kod prostitutke? | Sadhguru

Zašto je Buda poslao monaha kod prostitutke? | Sadhguru

Unutarnji inženjering je program koji obezbeđuje alate koji vam omogućuju da osnažite sebe, da kreirate svoj život onako kako želite. To vam pruža mogućnost da intelektualno istražite osnove života koristeći metode iz prečišćene suštine jogijskih nauka. Program pruža praktičnu mudrost za upravljanje svojim telom, umom, emocijama i osnovnom životnom energijom.
Program je dizajnirao Sadhguru – jogi, vizionar i najistaknutiji autoritet u oblasti joge.
PROGRAM UNUTARNJI INŽENJERING U BEOGRADU 24.10.2019!
ZA SADA NA ENGLESKOM JEZIKU
Inner Engineering Total in Belgrade by a trained teacher.
24 – 27 Oct 2019
Belgrade, Serbia
Registration: https://www.innerengineering.com/total
Posetite web stranicu http://www.ishayoga.eu za više informacija o nadolazecim programima.

ŠTA JE PROGRAM UNUTARNJI INŽENJERING?
Unutrašnji inženjering je prilika da produbite svoju percepciju i dovedete do dimenzionalnog pomicaja u načinu na koji doživljavate svoj život, posao i svet. To je tehnologija blagostanja nastala iz drevne nauke joge.
Ponuđen kao dvodnevni ili četverodnevni program, Inner Engineering daje mogućnost istraživanja viših dimenzija života, omogućavajući vam da upravljate užurbanim tempom savremenog života i u potpunosti ispunite svoje potencijale.
Ovaj program uključuje Shambhavi Mahamudra Kriju, 21-minutnu moćnu tehniku joge koju je osmislio Sadhguru. Shambhavi usklađuje vaš ceo sistem tako da vaše telo, um i emocije funkcionišu u savršenom skladu.

Pročitaj  Postanite rešenje a ne problem - Sadhguru

KNJIGA UNUTARNJI INŽENJERING!
Sadhguruova knjiga “Unutarnji Inženjering – jogijev vodič ka radosti”, koju je Njujork Tajms proglasio bestselerom, je prevedena na naš jezik! Ako želite da saznate više i da poručite knjigu kliknite na link:
https://forms.gle/LST2hX1ajBXkMb8R7
Knjigu šaljemo na kućnu adresu, plaćanje pouzećem.

“Kao što postoji tehnologija za kreiranje spoljašnjeg blagostanja tako postoji čitava dimenzija nauke i tehnologije koja kreira unutarnje blagostanje” -Sadhguru

  • Objave
Sadhguru Jaggi Vasurdev moderan je jogi. Osim što je osnovao zakladu “Isha Foundation” za promociju joge i kroz nju stekao učenike unutar Amerike, Engleske, Libanona, Kanade, Malezije, Ugande i Australije, čest je učesnik Svjetskog gospodarskog foruma u organizaciji UN-a, a rado surađuje i s istaknutim kvantnim fizičarima kao što je Nassim Haramein.
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email