ZEMLJINE MREŽE – REŠETKE: KO JE IZGRADIO KRISTALINSKU MREŽU I ŠTA JE NJENA SVRH…

ZEMLJINE MREŽE – REŠETKE:

KO JE IZGRADIO KRISTALINSKU MREŽU I ŠTA JE NJENA SVRHA

Za sve vas koji ste tražili više tekstova iz tematike portala, zemljinih mreža te ostalih segmenata svijeta nevidljivog, evo podužeg teksta. Nema vam druge, uzmite "suhe hrane", zaključajte vrata i na čitanje..

„Na planeti Zemlji postoje tri glavne mreže – rešetke koje djeluju kroz Zemlju i oko nje. Prva je kristalinska mreža koja povezuje sve kristale u Zemlji i na njoj. Tamo gdje su mjesta presjecanja ove rešetke, nalaze se portali, vorteksi i dimenzionalna vrata koja povezuju Unutrašnju Zemlju, sa površinom Zemlje ali i sto tako i sa drugim svjetovima i dimenzijama, planetama, zvjezdama i Kosmosom. Kristalinska mreža održava harmoniju unutar Zemaljske ravni, a preko portala povezuje Zemlju sa zvijezdama i kosmosom sa kojima također održava harmoniju. Drevni narodi, zemaljske i vanzemaljske civilizacije bili su svjesni postojanja ovih rešetki i gradili su piramide, hramove, postavljali megalite i kamene krugove kako bi uskladili energiju tih mjesta sa zvijezdama i sa Unutrašnjom Zemljom. Tako su stvarali dimenzionalne prolaze za putovanja na druge svjetove. Bića koja su posjećivala Zemlju dolazila su sa različitih planeta, zvjezdanih sistema, galaksija pa čak i univerzuma. Mnoga od tih bića ovdje su već eonima, a neka od njih su učestvovala i u zasijavanju samog Života na planeti Zemlji.

ZASIJAVANJE ŽIVOTA NA ZEMLJI

Zmajska bića, koji su dio reptilske priče na Zemlji, skupa sa Zmijskim i Gušterskim bićima, radili su sa kristalima u Zemlji kako bi stvorili Kristalinsku mrežu što je započelo život na Zemlji onakav kakvog ga znamo danas. Oni su došli sa Altaira na Zemlju i to kada su planetom još uvijek duvali sonični vjetrovi, pa su živjeli pod Zemljom, kao i mnoga druga bića koja inače žive u drugim dimenzijama, najčešće 6. i 7. Dimenziji. Ljudi Zmajevi povezali su sve kristale oko Zemlje i stvorili beskrajno duge tunele skupa sa Zmijskim bićima. Istovremeno, povezujući sve kristale Zemlje koji su po svojoj naravi elektro-magnetni, stvorili su time energetsku elektro-magnetnu mrežu oko Zemlje kako bi privukli vlagu, i potom se život počeo stvarati na Zemlji. Pošto je osnova energije ove kristalinske rešetke bila Svjetlo, koje je samo po sebi Život, time su stvoreni uslovi da se život u cjelini počne stvarati na našoj planeti. Potom su se vremenski uzorci na Zemlji počeli stabilizirati i usklađivati sa Suncem i ostalim planetama našeg Sunčevog sistema. „

DREVNI ETERIČNI ZMAJEVI

Ovo je bio odlomak iz knjige Soluntre King „Crystals, Gateways of Light and Unity“ čiji prevod ću nakratko prekinuti i osvrnuti se na jedan svoj davni doživljaj u meditaciji koji se ponavljao više puta u tom periodu. Naime, postojao je dio mog duhovnog razvoja kada sam intenzivno bila podučavana i u stalnom kontaktu sa Zmajskim bićima koja, da odmah napomenem, nisu negativno orijentirana. Mislim da ste i sami dosad razbili predrasude o zmajevima uopšte i informisali se da postoje oni koji dolaze od strane Svjetla, te oni koji su prešli na tamnu stranu. To sve se događalo eonima ranije i mnoge zmajske civilizacije nastale su upravo na osnovu takvih opredjeljenja – za tamu ili Svjetlo. Dosta ih inače potiče iz sazviježđa Oriona i Drako u kojima su se vodile brojne historijske bitke između civilizacija koje su postojale i postoje i danas na planetama pomenutih sazvježđa.

Da se vratim na doživljaj iz meditacije koji mi se potom više puta ponovio i u snu. Naime, odjednom sam se osjetila kilometrima širokom, bila sam biće koje je imalo eterično tijelo ako ga se uopšte može tako nazvati jer je bilo ogromno. Bila sam u društvu drugih takvih bića koja su svaka za sebe bila široka i dugačka po više kilometara ali su sva bila u eteričnom obliku. Letjeli smo iznad površine Zemlje i ispuštali iz sebe nešto poput prašine, koja je izlazila iz našeg „daha“ i doslovce zasijavali život na Zemlji. Tada sam vidjela i samu Zemlju koja je još uvijek bila hladna, nenastanjena, bez strogo formiranih brda i planina, u svom pra-obliku. Ništa se nije ni čulo, ni vidjelo niti moglo osjetiti da dolazi sa površine planete. Potpuni mir, ali prije bih rekla – odsustvo svakog živog postojanja. Vrlo je čudan osjećaj bio i teško ga je opisati. I potom sam se osvijestila u tom „biću“ koje je zasijavalo život na Zemlji. Skupina tavkih bića je „letjela“ zajedno i svako od njih je pokrivalo kilometarski velike površine. Prilikom letenja čula sam u tom eteričnom sloju prigušen zvuk koji je ličio na hum, ili ham i taj zvuk mi je bio jedini znak postojanja bilo kakvog života na Zemlji, ali on je dolazio od bića koja su zasijavala život, a ne od Zemlje same. Od te meditacije počelo je i moje višegodišnje druženje sa drevnim zmajskim bićima – mudracima, koja su mi, dio po dio, postepeno razjašnjavali našu zajedničku historiju na planeti.

Pročitaj  ZVEZDANE SEMENKE SA PLEJADA- UGOVOR KOJI STE POTPISALI (DEO DRUGI-RASTAVLJANJE...

LJUDSKA RASA JE ULJEZ NA PLANETI

Tek kasnije u više različitih knjiga i od različitih autora dobila sam potvrde informacija koje sam tada primala. Najviše od svih iznenadila me je upravo informacija da ljudski rod uopšte nije prvi koji je „stvoren“ na Zemlji i činjenica da smo mi u biti ovdje uljezi, stvoreni genetskim inžinjeringom te da su reptilske rase ovdje bile puno prije nas. Čak milione godina unazad. To potrđuje npr. i Lyssa Royal u svojoj knjizi „Prizma Lire“ u kojoj kaže da su sa Lire u različite dijelove galaksije poslije teškog sukoba sa reptilima, mnogobrojna bića koja su nastanjivala planete iz savzvježđa Lire preseljena na druge planete i galaksije. Jedni od njih bili su i vodozemci, nalik današnjim kitovima i delfinima, koji su potom prenešeni na Zemlju u okeane. Kasnijim genetskim inžinjeringom stvorena su i druga bića koja su potom izašla iz mora i počela živjeti na kopnu. Među njih spada i ljudska vrsta. U knjizi „Alcheringa“ govori se još šire o tome te tko je tačno i na koji način stvarao rase na zemlji, te kako su australopitekus, homo sapiens i druge vrste stvorene tim istim genetskim inžinjeringom.

Uporedo s tim, Zakarije Sitčin u svojoj knjizi „Dvanaesti planet“ kao i brojnim drugim knjigama govori kako su ljudsku vrstu stvorili Annunakiji za potrebe robovske radne snage, te da je prvi čovjek na Zemlji, Adam Kadmon bio ustvari rezultat genetskog inžinjeringa kako bi iskopavao zlato, srebro i druge rude na Zemlji. Ovi podaci nalaze se na sumerskim pločama starim 7000 godina, a koje je proučavao pomenuti Sitčin i potom preveo. Naravno, podaci o drevnim kosmičkim civilizacijama koje su obitavale na Zemlji nalaze se i u brojnim drugim knjigama nezavisnih istraživača i ne čine dio zvanične historije planete.

SPIRALNI OBLIK ENERGIJE

Da sad nastavim sa prevodom knjige Soluntre King koja dalje kaže:
– „Stvorena kristalinska mreža te prvi oblici života na Zemlji omogućili su potom i drugim zvjezdanim putnicima da dođu na Zemlju i nasele se ovdje. Neke su se naselile u unutrašnjosti Zemlje, a druge na njenoj površini. Energetski vrtlozi koji su „pogonski motor „ kod tih naseljenih civilizacija, nalaze se u tim podzemnim tunelima i ogromnim skladištima dragog kamenja i kristala. Na glavnim presjecima ove kristalinske rešetke nalaze se tzv. „Zmajeve linije“ ili zmijoliki vortexi. To su portali koji održavaju energiju tih mjesta i imaju ogroman podzemni kristal koji je čuvar tih linija. Ovi portali su spiralni vortexi energije koju zovemo zmijska energija, a koja predstavlja samu životnu silu (sjetimo se da je naša kundalini energija sklupčana u bazi naše kičme u obliku zmije). Isto kao što se kundalini energija spiralno penje uz našu kičmu te postoji u ćelijama kao naša DNK koja ima znanje i sjećanje na naše porijeklo, tako se i energija portala spiralno penje ka Nebesima odnosno Kosmosu.

Pročitaj  Duhovnost ne isključuje radost I ispunjenost raznolikošću kreacije

Kristalinska mreža poznata još kao i zmajeve linije ili ley-lines (engleski izraz koji još nije adekvatno preveden na naše jezike) djeluje i funkcioniše u svim dimenzijama. Na prvoj gustoći ona djeluje u kristalima i mineralnom carstvu, a ti isti minerali nalaze se i u našim tijelima kao i u Univerzumu. Tako ova mreža povezuje sve portale na Zemlji povezujući i Svjetlosnu mrežu-rešetku Zemlje sa svjetlosnim rešetkama na višim ravnima postojanja. Zato su drevne civilizacije i gradile piramide, hramove i megalite na tim mjestima moći. Piramide su davno nekad održavale harmoničnu rezonanciju Zemlje sa Univerzumom, a njihova energija djelovala je na višim oktavama Svjetla. „

PIRAMIDE SU PROIZVOĐAČI ENERGIJE

Tu ponovno izlazim iz prevoda pomenute knjige sa još jednom digresijom iz vlastitog iskustva. Prilikom energetskog, duhovnog i historijskog proučavanja bosanskih piramida te boraveći na svakoj od njih više vremena, dobijala sam brojne uvide . Otkrivač ovih piramida Semir Osmanagić smatra da su piramide starije od 12.000 godina i to je zasigurno tačno. No, moji podaci sežu puno, puno dalje u prošlost. Naime, bosanske piramide bile bi stare oko 1,5 miliona godina i prvobitno su bile izgrađene od strane benevolentne civilizacije koja je već jako davno napustila Zemlju i otišla u druga sazvježđa.

Prije nekih 700.000 godina došli su pripadnici jedne od reptilskih civilizacija, djelimično „zasjekli“ (u nedostatku boljeg izraza) već postojeće piramide da bi im promjenili frekvenciju i usmjerili njihovu energiju za svoje potrebe. Inače, svaka od brojnih piramida koje postoje na planeti, a od kojih mnoštvo još nije otkriveno (ili je sakriveno od javnosti) služi za „proizvodnju“ energije i određene vibracije odnosno frekvencije koja odašilje energije ka kosmosu i ka zemlji istovremeno. Niti jedna od njih nije izgrađena „slučajno“ na tim mjestima gdje ih nalazimo i nikada nijedna nije sama.

Obično se radi o mehanizmu koji tvore više piramida od kojih je jedna obično „transformator“ energija koje one skupa proizvode i sadrže u sebi. Tako je na bosanskim piramidama, tako na egipatskim, meksičkim, kineskim, itd…Mogli bismo reći da su sve piramide ogromni proizvođači energije i određene vibracije stvorene sa tačno određenim ciljem i upravljene prema sazvježđima odakle su najčešće i dolazili njihovi tvorci odnosno graditelji. Poslije ovoga, nadam se da je jasno da svu priču o tome kako su robovi gradili piramide možete slobodno baciti u koš za smeće jer su to doslovce priče za malu djecu.

Narednih dana slijedi nastavak u kome ćemo govoriti o Svjetlosnoj te o Sunčevoj mreži na Zemlji, kao i o portalima, njihovim mjestima na planeti te šta se događa zadnjih godina s njima zašto su se portali počeli pomjerati.

Lijep pozdrav svim posjetiocima Utočišta!

Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email