Život u glavi

Život u glavi

Često smo toliko zarobljeni u svojim mislima da nismo prisutni u trenutku. Umjesto da uživamo u životu, živimo u stalnoj misaonoj aktivnosti, preko onoga što smo dopustili da uđe u našu glavu. To je ironično, jer smo toliko unutar svoje glave da smo zapravo izvan tijela.

Previse fokusa na svoje misli može uzrokovati osjećaj ispražnjenosti i nemogućnosti funkcioniranja. Naš um je poput filtra kroz koji percipiramo svijet oko nas. Sve što vidimo, čujemo i osjećamo prolazi kroz taj filter i oblikuje našu stvarnost. Kad smo previše zarobljeni u našim mislima, gubimo fokus i propuštamo šanse koje nam se pružaju.

No, kako nam reiki može pomoći u promjeni načina na koji živimo u glavi?

Prvo, reiki nam omogućava da se povežemo sa svojim tijelom i postanemo svjesni trenutka. Kroz reiki tretman, možemo iskusiti prisutnost i pročistiti svoj um od nepotrebnih misli. Ova tehnika može nam pomoći da se fokusiramo na primjećivanje svijeta oko nas i budemo zahvalni na prilikama koje nam se nude.

Drugo, reiki nam pomaže da osvijestimo svoje strahove i programiranja koja su utkana u našu svijest. Često smo programirani strahovima drugih ljudi i očekivanjima društva, što može utjecati na naše djelovanje i odluke. Konstantan strah oduzima nam energiju i sprečava nas da se razvijamo. Kroz reiki tretman, možemo osloboditi sebe od tih strahova i programiranja, i krenuti prema svjetlijoj budućnosti.

Pročitaj  205: Puni mjesec - DanCast 138

Treće, reiki nam daje alate i tehnike kako bi se suočili s izazovima života. Kroz reiki, učimo kako se opustiti, kako se suočiti s emocionalnim i fizičkim bolom, i kako pronaći unutarnji mir. Reiki nam pruža osjećaj sigurnosti i podrške u teškim vremenima.

Reiki je alat koji možete koristiti kad vam je potrebno. Neće vas mijenjati ili tjerati da nešto radite. Kroz reiki tretman možete učiniti mnogo dobrog, prvo za sebe, a zatim za svoje voljene osobe. Reiki je tehnika koja može promijeniti život i dostupna je doživotno nakon tečaja. Postoje radionice i retriti gdje se možete prakticirati japanske tehnike prisutnosti i korekcija. Pozivamo vas da se pridružite ako želite na taj način družiti se.

Sada je vrijeme da se oslobodite svojih misli i živite punim plućima. Dopustite reikiju da vam pomogne da promijenite perspektivu i postanete snažniji i sretniji. Pridružite nam se u sljedećoj epizodi Reiki Dojo podcasta i saznajte više o tome kako reiki može promijeniti vaš pogled na svijet.

Ukratko:

1. Upoznajte se s reiki tehnikom i naučite kako se povezati sa svojim tijelom i postati prisutni u trenutku.

2. Oslobodite se strahova i programiranja koji vas sprečavaju da živite punim plućima.

3. Pronađite unutarnji mir kroz reiki tehnike opuštanja i suočavanja s izazovima.

4. Iskoristite priliku za sudjelovanje u našim reiki radionicama i retritima koji vam omogućuju prakticiranje reiki tehnika.

Pročitaj  204: Iscjeljenje duše uz pomoć vode? - Vap2-Ep204

5. Pozovite svoje voljene osobe da istraže reiki i zajedno stvorite snažniju i sretniju zajednicu.

6. Prakticirajte tehnike prisutnosti i korekcije kako biste se oslobodili štetnih i nepotrebnih misli koje vas opterećuju.

7. Budite zahvalni na prilikama koje vam se nude i živite u trenutku.

Cijeli članak

Priključite se Online Dojo zajednici

Ako osjetite poziv, uzvratite srcem kroz donaciju

#reikidojo #reiki #danijelsalijevic #pogleducitelja #podcast

​Reikijem se bavim profesionalno već više od deset godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.
No Tab Selected
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email