ZVEZDANE SEMENKE – Ugovor koji ste potpisali (3. dio) Evo i trećeg dijela tek…

ZVEZDANE SEMENKE – Ugovor koji ste potpisali
(3. dio)

Evo i trećeg dijela teksta o ugovoru koji su potpisala zvjezdana sjemena.

POVRATAK – PETI DEO UGOVORA

Pri povratku za vas se otvaraju vrata galaksije, a i dalje od toga. Nakon što ste se uspešno vratili sa izvršenja Ugovora zvezdanih semenki, naročito onih teških Ugovora duboko u gustini zaborava, poput onih na Zemlji, imate beskrajne mogućnosti gde ćete ići sledeće. Bez sumnje čuli ste za Uzašle Majstore?
E pa, pridružićete se njihovom redovima. I kao takvi vi se smatrate veoma korisnim i vrlo poželjnim kokreatorima u ogromnom nizu mesta u galaksiji i u mnogobrojnim ulogama. Jedna od tih uloga je na primer uloga Majstora Povratka na vašoj matičnoj planeti, podučavanje, savetovanje, vođstvo narednih generacija potencijalnih kandidata za zvezdane semenke. Mnogi uzašli majstori pak odluče da ostaju uključeni u kulturu i razvoj planete na koju su došli…u ovom slučaju oni odlučuju da budu aktivni kao vodiči i učitelji dušama koje se inkarniraju ovde na Zemlji. Ali obzirom na to šta su zvezdane semenke sve prošle, obzirom na duboku samospoznaju i znanje koje su stekle, prefinjeno saosećanje i mudrost, pružena im je, po definiciji i ta opcija da istražuju i bezbroj alternativnih mogućnosti. Neki vole da uzmu zasluženi odmor, period u kome jednostavno putuju kroz galaksiju kao takozvane zvezdane semenke u penziji. Posećuju nastanjene planete kada osete u svom srcu poziv da to učine. Donose svoje darove i svoju mudrost gde god su pozvani. A onda obično i naiđu na određene okolnosti koje sasvim odgovaraju njihovim interesima i sposobnostima…mesto koje će zvati domom do sledeće tačke u svojoj evoluciji ka JEDINSTVU.

DEO ŠESTI-PONIŠTENJE

Ne završi i ne ispuni svaka zvezdana semenka svoj Ugovor. Većina doduše ispuni. Ali uvek postoji određeni broj onih koji iz opet određenih razloga to ne učine. Koliko god da su zvezdane semenke pre dolaska ovde bile pripremane i trenirane za svoju misiju, mislim da ne postoji zvezdana semenka koja nije ispunila svoj Ugovor, a da nije u mnogo navrata plakala moleći da joj se pomogne, govoreći: „Nisam znao da će biti baš ovoliko teško!“

Dakle, činjenica je da ne postoji toliko adekvatan pripremni trening koji jednu dušu u potpunosti može spremiti na šok i brutalnost najpre Rastavljanja, a onda i na duge, mnogobrojne živote provedene u dubokoj izolaciji koja je rezultat bivstvovanja među onima koji nisu vaša duhovna porodica. Upravo je ovo razlog zašto jednostavno postoji opcija dostupna svakoj zvezdanoj semenki da ovaj Ugovor napusti/poništi. Mora da postoji način da se zvezdanim semenkama omogući da kažu: „ Ovo je previše za mene. Ne mogu nastavljati sa ovim više.“

Pročitaj  Welp, Scientists Found 28 New Virus Groups in a Melting Glacier

Naravno, postoji odredba za ovakvu situaciju. U životnu mapu svake inkarnacije svake zvezdane semenke postoje dizajnirani mnogobrojni Izlazni događaji. Za ovu temu je detaljnije zadužen moj kolega Majstor 8, biće koje nadgleda sve Ugovore duša u ovoj realnosti. On upravo o ovome priča (takođe kroz kanal Zingdad) u prvoj knjizi dela „Dokumenti uzašća“. (Zingdad toplo preporučuje da se ova knjiga besplatno skine sa njegovog sajta i pročita jer tu Adamu upućuje na podnaslov „Razumevanje smrti“ u poglavlju 8, knjige prve, dela „Dokumenti uzašća“.) I dok vas toplo savetujem da pročitate taj materijal kako bi ste sve mnogo bolje razumeli, ono što ću vam za sada ponuditi je jednostavno svest o tome da je svaki život sačinjen od unapred isplaniranih momenata, u kojima ste vi izmešteni iz toka svog trenutnog življenja, stavljeni ispred svojih učitelja i vodiča da vas podsete na to što ste potpisali, na važnost onoga što radite i zatraženo je od vas da potvrdite da ćete svoju misiju nastaviti.

IZLAZNI DOGAĐAJ KAO NAČIN PREKIDA UGOVORA

Ako ste saglasni sa tim da svoju misiju nastavite, vraćaju vas u životni tok u odgovarajućem momentu, možda nešto malo pre Izlaznog događaja, da bi ste kad prođete kroz taj Izlazni događaj bili neoštećeni (neizvučeni iz života). Što znači da jednostavno nećete ni imati sećanje na izvlačenje iz života. Nesmetano ćete nastaviti sa svojom misijom. Ako se pak odlučite da obustavite sve, da raskinete svoj Ugovor zvezdane semenke, Izlazni događaj se u potpunosti realizuje. Ta inkarnacija je završena. Onima koji su vas poznavali u tom životu izgledaće kao da ste umrli. Na primer, u nekoj nezgodi ili usled nekog traumatskog zdravstvenog problema. Nakon toga sledi jedan topao i nežan rezime o toj inkarnaciji i bivate vraćeni u inkarnaciju na svojoj matičnoj planeti, u svom matičnom zvezdanom sistemu, među svojim ljudima, da bi ste se vratili u ravnotežu i nastavili svoju duhovnu evoluciju. Ovo se ne smatra neuspehom i nije sramotno odlučiti se za poništenje Ugovora i za Izlazni događaj. Mnogo toga dobrog je ta zvezdana semenka pružila i uradila pre tog samog Izlaska i Poništenja. Da bih izbegao bilo kakvu zabunu, želim da naglasim da nikada ni jedan Izlazni događaj nije planiran u vidu samoubistva! Samoubistvo izaziva ogromnu traumu porodici i ljudima koji su poznavali tu osobu. Iz tog razloga Izlazni događaji se prosto ne planiraju u tom maniru. Molim vas da pročitate gore navedeni deo iz Zingdadove knjige, kako bi ste što bolje razumeli ovu poprilično delikatnu temu.

Pročitaj  Što je inicijacija i koliko je bitna za duhovni napredak !?

DEO SEDMI-REZIME

Dakle, ovde sam vam podvukao osnovne elemente jednog Ugovora zvezdanih semenki. Ovo je ono što se u globalu može naći u svim Ugovorima zvezdanih semenki, bez obzira odakle potpisnik ovog Ugovora dolazi. Aldebaran, Arcturus, Plejade, Sirijus, svi ovi i mnogi drugi zvezdani sistemi redovno šalju svoje zvezdane semenke kroz galaksiju da čine svoja dobra dela. I tokom vremena zvezdane semenke su se inkarnirale i na mnogobrojnim drugim planetama. Zemlja je samo jedna od mnogih destinacija na kojoj se služi. Takođe Zemlja je jedna od poslednjih civilizacija koja se uključila u proces uzdizanja svoje svesti i zbog toga je primila kontigente zvezdanih semenki. Zato pre svega hoću da shvatite da je ovo drevna i daleko rasprostranjena praksa. A zatim želim da shvatite da je ono što se sada dešava na planeti Zemlji veoma jedinstveno, posebno i krajnje presudno za dobrobit i unapređenje nivoa svesti cele galaksije!
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email